Het nadeel van de twijfel

Je bent hier:  Home » Nieuws » Het nadeel van de twijfel

Vandaag verschijnt ’s werelds eerste en enige autobiografische fotoroman van fotostripmaker Ype Driessen: Het nadeel van de twijfel.

Het boek brengt het verhaal van Ype. Hij wordt door zijn vriend meegevraagd op een reis naar Amerika, waardoor hij de confrontatie moet aangaan met zijn eigen angsten. Om te vliegen, te falen en om door anderen ontmaskerd te worden. Fraaie vertelstof voor een relaas met humor, drama, lichte neurose en tragiek: humoristisch, verrassend en eerlijk.

Fraaie vertelstof voor een relaas met humor, drama, lichte neurose en tragiek: humoristisch, verrassend en eerlijk.

Uit Het Nadeel van de twijfel (c) Ype Driessen

Ype Driessen maakt al meer dan tien jaar korte, grappige fotostrips over zijn eigen leven en dat van zijn familie en vrienden, voor onder andere Het Parool, New Scientist, Preview en Onze taal. Met Het nadeel van de twijfel kiest hij voor het eerst voor de lange adem, een verhaal van 208 pagina’s. Ype stelt het boek vrijdag om 20u aanstaande voor, coronaproof!

Herinneren we hier aan ‘Alleenheerser van de fotostrip’, het interview met Ype in Stripgids #3.

Meer info: https://fotostrips.nl/