SU zet crowdfunding voor 300 Jommekes op

Je bent hier:  Home » Nieuws » SU zet crowdfunding voor 300 Jommekes op

Dit jaar is een feestjaar voor Jommeke. Precies 65 jaar terug maakte hij zijn opwachting in Kerk & Leven.  Vandaag is hij een van Vlaanderens populairste striphelden. Standaard Uitgeverij wil “de fans graag nog met een groot cadeau verwennen: een unieke verzameling met alle 300 tot dusver verschenen avonturen!” 

Jommeke is mee met zijn tijd: speciaal voor zijn 65ste verjaardag start hij met crowdfunding. Haal vandaag nog uw eigen verzamelbox in huis!

WAT KRIJGT U? 

  • 60 stripbundelingen met telkens vijf verhalen; elke stripbundel heeft een aparte cover en 240 pagina’s binnenwerk
  • Cover in kleur met glanzende plastificatie (papier: 240g) / binnenwerk in kleur (papier: offset HV 80g)
  • Afwerking: garenloos gebonden stripbundelingen en een doorlopende unieke tekening op de ruggen van de 60 bundelingen
  • Formaat per bundeling: 24 x 17 cm

Samen zijn dat 13.000 pagina’s feelgood en avonturen. Iedereen die nu bestelt, krijgt zijn/haar collectie thuis geleverd in de loop van december. De collectie zal verpakt zijn in twee stevige dozen die nog eens in een omdoos zitten. Er worden slechts 1500 exemplaren van deze collectie gemaakt. 

Prijs: 199 euro, BTW incl. 

Bestel vandaag nog uw verzamelbox via www.ulule.com/jommeke!

Er worden slechts 1500 exemplaren van deze collectie gemaakt. 

De 'geboorte' van Jommeke (c) 1955 - Jef Nys

Deze unieke verzameling kan Standaard Uitgeverij “alleen realiseren met jullie hulp. Vandaar onze oproep aan al wie Jommeke een warm hart toedraagt. We zitten al over de helft, maar we zoeken nog 500 partners die met ons willen meebouwen aan dit feestelijk project.”