Wordt verwacht: ‘In het hoofd van Charel Cambré’

Je bent hier:  Home » Nieuws » Wordt verwacht: ‘In het hoofd van Charel Cambré’

Eind november brengt uitgeverij Oogachtend een nieuw boek uit over de kersverse winnaar van de Bronzen Adhemar, Charel Cambré. In het het hoofd van Charel Cambré heerst nooit rust. Het borrelt er continu, het is een bruisend labo vol maffe humor, dynamische beelden en dwaze invallen.

Zijn virtuoze hand pent die ideeën dan schijnbaar moeiteloos neer, super-efficiënt, levendig, vibrerend, zot.  Het tekenplezier spat van het papier.

Daarenboven koppelt Charel Cambré zijn humor, talent en geniale lijnvoering aan een ongeëvenaard werkvermogen. Er wordt veel gelachen en geluld, maar als het over werk gaat is het motto “Niet zeveren, maar doen”.

Dit boek bevat slechts een fractie van de gigantische productie van de laureaat van de Bronzen Adhemar 2020. Nooit was een overzichtsboek zo onvolledig en toch zo rijk gevuld… Laat u verrassen door deze inkijk in een uniek tekenbrein!

Het bericht over Charel die de Bronzen Adhemar 2020 wint, leest u elders op deze site.

www.oogachtend.be

“Niet zeveren, maar doen”

Vandersteens tekenkamer (c) Charel Cambré