Cecilia Valagussa proudly presents: ‘Wild Card’

Je bent hier:  Home » Nieuws » Cecilia Valagussa proudly presents: ‘Wild Card’

Vandaag presenteert de Italiaanse stripmaakster Cecilia Valagussa online haar kortfilm, ‘Wild Card’. Valagussa is geen onbekende in ons land. Over haar verblijf en studie in Gent maakte ze het album ‘P.I.G.S.’. Vandaag, dinsdag, lanceert ze om 13u via een online event haar kortfilm. Starring: het schubdier!

Deze film gaat dus straks in première, een verhaal met het schubdier in de hoofdrol, dat symbool staat voor de pandemie en de balans tussen mens en dierenwereld.

‘Wild Card’ wordt live gepresenteerd tijdens een online evenement over het behoud en de bescherming van wilde diersoorten. Het zal beschikbaar zijn op Facebook en Instagram, vanaf de Wonderfruit-festivalpagina, een festival in Thailand dat het werk co-produceerde. Er zullen korte toespraken zijn van NGO’s, daarna is er onze film (20 min) en wordt het evenement afgesloten met een liveconcert van de Poolse pianiste Hania. Rani. Meer details vindt u hier.

 En op de website van Cecilia Valagussa: https://www.ceciliavalagussa.com/ 

Een verhaal met het schubdier in de hoofdrol, dat symbool staat voor de pandemie en de balans tussen mens en dierenwereld