Grafixx presenteert podcasts

Je bent hier:  Home » Nieuws » Grafixx presenteert podcasts

Grafixx presenteert: een podcast met vijf afleveringen over het leven en werk van illustratoren en striptekenaars. Eva Mundorff en Ephameron gaan in gesprek met het schoonste volk dat de illustratiewereld ons te bieden heeft. Beluister elke week een nieuwe aflevering op de podcastpagina!

Voor de eerste aflevering bijt Gerda Dendooven de spits af. Deze illustrator, schrijver en theatermaker bracht al tientallen boeken uit. Voor haar projecten kiest ze nauwgezet het medium dat het meest geschikt is om het verhaal te vertellen. Zij hebben het over het leven als één grote kwelling, een doosje vol prijzen en verstoppertje in het donker.

Alle info en de afleveringen op de podcastpagina van Grafixx: http://grafixx.be/cat/podcast/ 

Zij hebben het over het leven als één grote kwelling, een doosje vol prijzen en verstoppertje in het donker.

(c) GERDA DENDOOVEN