Anima Festival van start

Je bent hier:  Home » Nieuws » Anima Festival van start

Anima, het internationale animatiefilmfestival van Brussel, vindt online plaats vanaf vandaag tot 21 februari. Zelfs 100% virtueel blijft Anima een festival voor iedereen en zeker ook voor kinderen, van klein tot groot. Op het Anima Online platform zijn een heleboel nieuwe programma’s te ontdekken met onder meer vijf kortfilmprogramma’s die met zorg door het Animateam werden samengesteld. 

Anima koos de meest ontroerende, grappige, grafisch vernieuwende en geslaagde films om ook de allerkleinsten programma’s van topkwaliteit aan te bieden. Verre reizen, sympathieke dieren en vallende sterren beloven de kinderen en de hele familie momenten van puur kijkplezier.

De KIDS Pass is de perfecte formule voor de gezinnen. Voor het luttele bedrag van 12€ geeft hij toegang tot het volledige programma voor de jonge kijker. Deze pas geeft ouders ook zekerheid dat hun kinderen geen toegang hebben tot volwassen content, zodat zij hen ook alleen kunnen laten kijken.

Zin om thuis de gezellige Anima sfeer te creëren? Met het “Doe-het-zelf”-pakket kun je thuis je eigen festival ineenknutselen: bioscooptickets, een papieren vliegtuigje, een badge voor geaccrediteerde festivalgangers, het recept voor de beroemde pannenkoeken met chocolade en nog veel meer.

Vanille © Folimage 2020

Voor het volledige programma van Anima Online één adres : online.animafestival.be 
De  KIDS Pass is verkrijgbaar voor slechts 12 euro.

De films zijn uitsluitend te bekijken in België. Futuranima, het programma voor professionelen, daarentegen, is in de hele wereld toegankelijk (zonder geoblokkade).