Help ‘Wardane’ mee werkelijkheid te worden

Je bent hier:  Home » Nieuws » Help ‘Wardane’ mee werkelijkheid te worden

De crowdfundingcampagne is intussen bijna bereikt – 13.000 euro is het doel – maar u kunt nog steeds bijdragen voor ‘Wardane’, het project van onder andere Patrick Cornelis en Marc Legendre.

Ook u kunt de koers van de uitgeverijeren mee helpen bepalen, althans toch met die projecten die expliciet naar uw steun en aandacht dingen. Zo gaat ons redactielid Marc Legendre (‘Heden Verse Vis’) in zee met Patrick Cornelis (bekend van o.a. ‘Virus’ en zijn adaptatie van het ‘De Rode Ridder’-verhaal De Toverspiegel) voor het project ‘Wardane’.

Ook u kunt de koers van de uitgeverijeren mee helpen bepalen, althans toch met die projecten die expliciet naar uw steun en aandacht dingen.

Samen willen zij Wardane maken, een sciencefictiontrilogie die zich afspeelt in een desolate, futuristische wereld. Wilt u dat dit duo deze strip kan maken? Of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Surf dan naar  https://www.kickstarter.com/projects/patrickcornelis/wardane-1-obvious 

Wardane (c) Patrick Cornelis