Save the date: Cross Comix Festival Rotterdam

Je bent hier:  Home » Nieuws » Save the date: Cross Comix Festival Rotterdam

Dompel u onder in animaties, kunst en illustraties! Van 24 t/m 26 september organiseert Cross Comix hét festival waarin de stad Rotterdam als decor en podium voor het beeldverhaal centraal staat. Dit keer niet op één locatie, maar op verschillende locaties verspreid door Blijdorp met het Vroesenpark als middelpunt.

Met een wandelroutekaart, getekend door Bas de Ruiter loop je langs verschillende locaties waar vanalles te beleven is. Bezoek de pop up expo van Gallery Untitled, doe mee aan een (kinder) workshop, maak een zeefdruk, kom naar de signeersessies en meet & greets, volg een masterclass of laat u verrassen door een van de vele boekenprimeurs. Bekijk de laatste updates over het programma en deelnemende beeldmakers op www.crosscomix.nl

Van 24 t/m 26 september organiseert Cross Comix hét festival waarin de stad Rotterdam als decor en podium voor het beeldverhaal centraal staat.

logo Cross Comix