Finissage expo ‘Concrete Jungle’ – Maarten De Saeger

Je bent hier:  Home » Nieuws » Finissage expo ‘Concrete Jungle’ – Maarten De Saeger

Hartelijk welkom op de finissage van de expo Concrete Jungle van Maarten De Saeger in the Bries Space in Berchem. Met Gentse stadszichten (potloodtekeningen), tekeningen met kubistische/futuristische invloeden (houtskool, gouache en kleurpotlood op papier) en originele tekeningen uit zijn nieuwste strip De blinden.

Maarten De Saeger (°1980) is striptekenaar en illustrator die woont en werkt in Gent. Midden september stelde hij zijn derde stripalbum – De blinden – voor in the Bries Space. En daar hoort natuurlijk een expo bij!

Op de expo Concrete Jungle toont De Saeger stadszichten uit Gent (potloodtekeningen), tekeningen met kubistische/futuristische invloeden (houtskool, gouache en kleurpotlood op papier) en enkele originelen uit zijn nieuwe album.

De blinden is een vrije adaptatie van het gelijknamige theaterstuk uit 1890 van Maurice Maeterlinck

Een groep blinden op daguitstap wacht diep in het bos op de terugkeer van hun gids. De uren verstrijken en de blinden beginnen te vermoeden dat ze aan hun lot worden overgelaten. De blinden is een vrije adaptatie van het gelijknamige theaterstuk uit 1890 van Maurice Maeterlinck, Belgische winnaar van de Nobelprijs Literatuur.

(c) Maarten De Saeger

Zaterdag en zondag open van 14 tot 18u.
FINISSAGE op zondag 24/10. De auteur is aanwezig vanaf 15u, voor een babbel of om te signeren.

Alle info op de website van Bries: https://www.thebriesspace.be/expo/concrete-jungle-maarten-de-saeger/