Aftellen naar Grafixx

Je bent hier:  Home » Nieuws » Aftellen naar Grafixx

Aftellen maar naar de negende editie van Grafixx, van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november in De Studio in Antwerpen. Het fenomenale festival voor grafische kunsten maakt elke herfst haar opwachting bij De Studio. Een zorgvuldig samengestelde keur aan kunstenaars uit de vier windstreken komt je inspireren met live performances, lezingen en tentoonstellingen, workshops om je handen bij vuil te maken en projecties voor jong en oud.

Natuurlijk mag ook het enige echte zine fest van Antwerpen niet ontbreken: onafhankelijke makers en uitgeverijen presenteren publicaties die je niet kan weerstaan. Grafixx staat steeds garant voor een intense ervaring van print en papier.

Grafixx staat steeds garant voor een intense ervaring van print en papier

Bereid je alvast voor op een veilig festival met lezingen van Joost Swarte, Charlotte Mei, Jochen Gerner, Romy Blümel, Erik Kriek, Martha Verschaffel en Katrin Stangl /// exposities van Anna Haifisch, Jochen Gerner, Moderne Jazz, Charlotte Mei, Maarten Vande Wiele, Jan Vandeplancke, Romy Blümel, Knock Outsider, luk duflou, Martha Verschaffel en een dubbele lading Grafixx Graduates (2020: Helene Lespagnard, Birthe Janssens en Indré Svirplytè + 2021: Thomas Boussu, Nicolas Chuard en Eleonore Caterina Marchal) /// workshops van Anorak, Grafik, Emma Verhulst en Gabri Molist /// zine fest met o.a. Aluba Press x Jordskred, Bries, Éditions Peinture x Éditions Bonhomme, Fidèle, Fotokino, FRMK, Look Back and Laugh Books, Nina Cosco, Spring Magazin en Supercollect /// animatiefilms voor jong en oud /// en een openingsavond met performances i.s.m. Het Bos!

(c) Lukas Verstraete

Het volledige programma vind je op de website van Grafixx: https://grafixx.be/