Oproep ‘Atelier in Beeld’

Je bent hier:  Home » Nieuws » Oproep ‘Atelier in Beeld’

Op 13, 14 en 15 mei 2022 openen heel wat ateliers in Vlaanderen en Brussel hun deuren. Schrijf nu in en toon je werkplek!

Wil je je atelier tonen tijdens de eerste ‘live’ open atelierdagen? Schrijf je voor 7 maart in via de website van Atelier in Beeld. De voorwaarden om deel te nemen kan je hier nalezen.

Atelier in Beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel. De open atelierdagen in 2021 gingen helaas niet door. Maar deze editie dus wel, als alles goed gaat. Ook stripmakers kunnen meedoen!

Atelier in Beeld is een initiatief van onze collega’s van Kunstwerkt. Een geweldig voorproefje vind je zowel in elke editie van Stripgids, zeker, maar ook in de mooie reeks ‘In het Atelier’ van Iedereen Leest. Zeker eens een digitaal bezoekje waard.