Welkom op het Stripgids Salon!

Je bent hier:  Home » Nieuws » Welkom op het Stripgids Salon!

Afspraak op 26 februari, in de Tuinzaal van de Warande. De gasten die presentatrice Marjan Temmerman het vuur aan de schenen legt zijn : Vlaams stripgrootmeester Jean-Pol, de weduwe van Marc Sleen Catharina Kochuyt, de nieuwe Jommeke-tekenaar Dieter Steenhout en Barbara Stok die verkooprecords verbreekt met haar graphic novel De filosoof, de hond en de bruiloft.

Het eerste Stripgids Salon van 2022 met gasten uit de stripwereld is er één om U tegen te zeggen. Zo mogen we niemand minder dan Jean-Pol van den Broeck (Sammy, Kramikske, Annie en Peter,…) verwelkomen. Ook Barbara Stok vlijt zich neer in ons gezellig Salon, zij breekt momenteel vele potten met haar graphic novel ‘De filosoof, de hond en de bruiloft’ (derde druk al!). Catharina Kochuyt komt dan weer honderduit vertellen over het Marc Sleen-jaar en over knalgele kubussen. Laatste gast maar zeker niet de minste is het jonge geweld Dieter Steenhaut, de nieuwe tekenaar van Jommeke maar ook van – oh, nostalgie – Duupje!

Het eerste Stripgids Salon van 2022 met gasten uit de stripwereld is er één om U tegen te zeggen

Anderhalf uur lang worden deze sympathieke gasten aan de tand gevoeld, weliswaar op liefdevolle wijze, door Marjan Temmerman (VRT).

26 februari, in de Tuinzaal van de Warande in Turnhout.
We starten om 19u30.
Inkom: GRATIS
Weerom een samenwerking tussen Bibliotheek Turnhout en Stripgids.

Sfeerbeeld vorig Stripgids Salon