Deze zomer op stap met de Kiekeboes

Je bent hier:  Home » Nieuws » Deze zomer op stap met de Kiekeboes

De Kiekeboes blazen 45 kaarsjes en dat wordt deze zomer gevierd met tal van activiteiten voor jong en oud. We zetten alle events even op een rijtje.

Wenduine, het tweede thuis van geestelijke vader Merho, eert de Kiekeboes met een eigen expo in het Wielingencentrum. De bekendste stripfamilie van Vlaanderen nodigt je graag uit voor een dorpsfeest in de Kiekeboesstraat. Wandel door de leukste zomerexpo aan de Belgische kust en ontdek het huis van de Kiekeboes, lees de laatste nieuwtjes op de redactie van Toproddel, maak het bureau van inspecteur Sapperdeboere proper of deel een strandcabine met Fanny.

In 2012 verscheen het 132ste stripalbum van de Kiekeboes. ‘Alle eendjes’ speelt zich volledig af in De Haan en inspireerde de gemeente tot een ontdekkingsroute langs verschillende locaties die in het album opduiken. Onderweg begeleiden Merho en BV’s als Ingeborg, Koen Crucke en David Dehenauw je met een leuk weetje of een grappige anekdote.

Onderweg begeleiden Merho en BV’s als Ingeborg, Koen Crucke en David Dehenauw je met een leuk weetje of een grappige anekdote

Het stripalbum ‘Alle eendjes’ en de ontdekkingsroute zijn verkrijgbaar in de infokantoren van De Haan, Wenduine en Vosseslag.

45 jaar de Kiekeboes – Wielingencentrum (Graaf Jansdijk 18, 8420 Wenduine)
Van 1 juli t.e.m. 28 augustus
Meer info: www.visitdehaan.be

Beernem – Wandeltocht Bulskampveld

Help Fanny en Konstantinopel om Charlotte terug te vinden in dit prachtig natuurdomein. Tijdens deze wandeltocht ontdek je heel wat leuke weetjes over de Kiekeboes en maak je kans op mooie prijzen.

Wandeltocht Bulskampveld (Parking Driekoningen, Bulskampveld, 8730 Beernem of Parking Aanwijs, Reigerlostraat/Wingene Steenweg, 8730, Beernem)
Van 4 juli t.e.m. 31 augustus 2023
Meer info: https://www.west-vlaanderen.be/activiteit/de-kiekeboes-zoektocht-6-km

(c) Merho

Wuustwezel – Wandeltocht Kloosterdomein Franciscanessen

Smeer je benen maar in, want ook op het Kloosterdomein Franciscanessen in Wuustwezel kan je een wandeltocht met de Kiekeboes maken.

Wandeltocht Kloosterdomein Franciscanessen (Bredabaan 737, 2990 Wuustwezel)
Van 1 augustus t.e.m. 1 maart 2023