Vacature: Pulp deLuxe zoekt een nieuw redactielid (M/V/X)

Je bent hier:  Home » Nieuws » Vacature: Pulp deLuxe zoekt een nieuw redactielid (M/V/X)

Online stripmagazine Pulp deLuxe is op zoek naar een nieuw redactielid dat ons team kan versterken. Als redactielid maak je deel uit van het team dat Pulp deLuxe mee richting geeft.

Concreet houdt de functie in:

  • Je beoordeelt mee de strips die Pulp deLuxe binnenkrijgt.
  • Bij het beoordelen van de strips kan je opbouwende tips geven om een strip beter te maken.
  • Bij voorkeur kom je zelf ook met ideeën om Pulp deLuxe beter te maken.

Profiel

  • Het helpt voor deze functie als je zelf (strip)tekenaar bent, maar dat is geen must.
  • Liefde voor de alternatieve strip is uiteraard evident.
  • Goed om weten is dat onze redactievergaderingen plaatsvinden in Gent vlakbij station Gent-Sint-Pieters.

Je maakt deel uit van een fantasierijke bende. Die ondersteunt je waar mogelijk en iedere twee maanden is er een redactievergadering.

Aanbod

  • Je maakt deel uit van een fantasierijke bende. Die ondersteunt je waar mogelijk en iedere twee maanden is er een redactievergadering.
  • Gezien het om vrijwilligerswerk gaat is deze functie onbezoldigd, maar jaarlijks is er wel een kleine redactievergoeding. Kosten die je moet maken worden integraal terugbetaald.
Pulp deLuxe

Organisatie

Pulp deLuxe is een online beeldverhalen magazine dat wekelijks nieuwe beeldverhalen publiceert. Het heeft daarbij aandacht voor zowel nieuw talent als gevestigde waarden. Daarnaast publiceert het ook interviews met stripmakers of artikels over de wijde wereld van het beeldverhaal. Af en toe organiseert het of neemt het deel aan activiteiten zoals beurzen, expo’s, vertelavonden, … Pulp deLuxe is ook co-organisator van het festival Zine Happening.

Solliciteren

Ben jij het redactielid dat Pulp deLuxe zoekt? Stuur  dan je korte CV en motivatiemail naar eb.exuledplup@eitcader. Indien je meer info wenst over deze vacature kan je ook een mailtje sturen naar datzelfde e-mailadres.