Meisjes van Medusa: lancering

Je bent hier:  Home » Nieuws » Meisjes van Medusa: lancering

Op woensdag 22 maart 2023 stellen Lode Peeters en Frederik Hautain hun graphic novel Meisjes van Medusa voor aan het publiek. En u kan erbij zijn!

In avant-première, want het album is pas vanaf 5 april te koop in de winkel. En jij kan erbij zijn. Meer nog, we kijken heel erg uit naar je aanwezigheid om de geboorte van dit album – waaraan bijna drie jaar werd gewerkt – te vieren. De plaats van afspraak is eveneens toepasselijk: de Knalgele Kubus in Brussel, waar Lode bijna de helft van het verhaal tekende.

Frederik Hautain kent u, als trouwe lezer van Stripgids, als een auteur die geregeld bericht over de wondere wereld van de Amerikaanse comics.

Kom mee klinken met de auteurs en ontvang een ex libris exclusief voor de lancering! Uiteraard wordt uw exemplaar voorzien van  handtekeningen en een schets.

Meisjes van Medusa is een coming-of-ageverhaal over een jonge balletdanseres op zoek naar zichzelf en haar seksuele identiteit

Programma:
  • Welkom door Stéphanie Lauwers (Standaard Uitgeverij)
  • Interview met Frederik en Lode door Kurt Morissens
  • Signeersessie met hapjes en versnaperingen

 

Meisjes van Medusa is een coming-of-ageverhaal over een jonge balletdanseres op zoek naar zichzelf en haar seksuele identiteit. In haar zoektocht komt ze terecht in een mysterieuze sekte waar het vrouw-zijn volop gevierd wordt. Maar hoe ver is ze bereid te gaan om zichzelf te vinden en haar oude leven op te geven?

Met dank aan Standaard Uitgeverij, De Knalgele Kubus en de Stichting Marc Sleen.

Medusa

Aanmelden doet u via deze Facebook-event: https://www.facebook.com/events/904936037301317/