Expotip: ‘Every Man a Manimal’ van Randall Casaer

Je bent hier:  Home » Nieuws » Expotip: ‘Every Man a Manimal’ van Randall Casaer

Randall Casaer stelt tentoon! En dat is niets minder dan een belevenis. Deze tentoonstelling brengt een mix van oud en nieuw werk. Vooral works on paper (zoals men dat in de kunsten zegt), veel fragiele pentekeningen, maar hier en daar ook een object en een paar schilderijkes.

Randall kent u vast, als auteur van verschillende, tot de verbeelding sprekende boeken (zoals Slaapkoppen, To Do en Er zit een hond in u). Of van zijn regiewerk, achter de schermen, voor cabarettiers als Wim Helsen en vele anderen. Zelf omschrijft hij zichzelf als “artiest, auteur, tekenaar, mensenfluisteraar, winkelier, grommelpot.” Randall getuigde in Stripgids #10 over zijn liefde voor de schets.

Artiest, auteur, tekenaar, mensenfluisteraar, winkelier, grommelpot

De expo Every Man a Manimal opent op 28 april in Expo Nieuw Zuid, en is open op vrijdag, zaterdag en zondag, van 12 tot 18u. (of op afspraak, 03 336 00 00).

Expo Nieuw Zuid
Michel de Braeystraat 51b
Antwerpen
Van 28 april tot 18 juni

Randall C. (c) Every Man a Manimal