Stripgids verwelkomt nieuwe coördinator

Je bent hier:  Home » Nieuws » Stripgids verwelkomt nieuwe coördinator

Een tijdschrift runnen, literair-artistieke projecten op poten zetten, de belangrijkste prijzen voor stripmakers in ons taalgebied uitreiken: we doen nogal wat bij Stripgids. Om dat ‘nogal wat’ mee in goede banen te leiden, zochten we de voorbije periode naar een coördinator voor onze werking. Sinds augustus vervoegt Heleen Driesen het team van Stripgids in die (deeltijdse) rol. 

Heleen (°1981) studeerde taal- en letterkunde aan de KULeuven en behaalde daar vervolgens ook een master in de sociale en culturele antropologie. In de eerste jaren van haar loopbaan werkte ze als coördinator vrije tijd bij OCMW Antwerpen aan een betere toegang tot cultuur voor mensen in kansarmoede. Nadien was ze zeven jaar lang diensthoofd cultuur en vrije tijd bij lokaal bestuur Vosselaar. Tot op vandaag werkt Heleen als freelance schrijver voor nieuwsmedia en magazines. 

Om dat ‘nogal wat’ mee in goede banen te leiden, zochten we de voorbije periode naar een coördinator voor onze werking. Sinds augustus vervoegt Heleen Driesen het team van Stripgids in die (deeltijdse) rol

Heleens genegenheid voor strips werd geboren op de vergeelde bladzijden van een paar Lustige Kapoentjes in de leeskast van haar moemoe. Lange tijd na datum laat ze zich nog altijd, al bladerend door het jongste exemplaar van Stripgids, fascineren door een krachtige pennenstreek of een meeslepend verhaal.

Je kan Heleen bereiken via e-mail: gro.sdigpirts@neseird.neeleh.       

(c) Marc Legendre

Marc Legendre maakte bovenstaande illustratie om Heleen welkom te heten.