Drawing Fiesta II: op naar Anderlecht!

Je bent hier:  Home » Nieuws » Drawing Fiesta II: op naar Anderlecht!

VROOM is “een kunstruimte die aan experimentele strips en hedendaags tekenwerk is gewijd.” Met tentoonstellingen, workshops, residenties en evenementen wil VROOM de zone tussen strips en beeldende kunst verkennen. VROOM bestaat uit een jong multidisciplinair team van stripauteurs, beeldend kunstenaars en culturele organisatoren. Nog tot eind deze maand is er de tweede aflevering van Drawing Fiesta. Het thema? Dirty politics!

 

Maak je klaar om dieper in te gaan op veelvoorkomende maatschappelijke fenomenen zoals propaganda, ecologie en consumentisme en verken nieuwe ideeën via de nieuwe serie tekenworkshops. Verken deze onderwerpen met een sliert kunstenaars, op hun eigen unieke speelse, parodische en serieuze manieren!

Strips die u doen wegdromen, u informeren over de wereld, u doen lachen, fronsen, u in een ander tijdperk allerlei avonturen doen beleven… U zegt het maar.

Wees zeker van je plek en reserveer je tickets online via deze link. Elke workshop heeft een vaste prijs van 6€/persoon en vindt plaats in onze geliefde VROOM-ruimte in de Dokter De Meersmanstraat 19, 1070 Anderlecht.

Met:

  • 18/04 Tim Colmant & Broos Stoffels
  • 02/05 Diego Thielemans & Benjamin De Backer
  • 09/05 Stefanie Leinhos
  • 16/05 Bebe Books
  • 23/05 Buren Collective
  • 30/05 Karen Keyrouz

De workshops beginnen om 18:00 stipt en duren tot 21:00. De deuren gaan open om 17:45.
De bar is open met drankjes en hapjes