Solo-expo Dennis Marien in The Bries Space

Je bent hier:  Home » Nieuws » Solo-expo Dennis Marien in The Bries Space

Stripgids-redactielid Dennis Marien  studeerde Vrije Grafiek aan Sint Lucas, Gent. Zijn werk houdt het midden tussen drukkunst, illustratie, strips en schilderkunst, en vooral de onderlinge relatie tussen beelden interesseert hem.

Als uitgever (Editions Vite) komt hij in contact met talloze tekenaars/illustratoren/kunstenaars.
“Ik put veel inspiratie uit mijn activiteit als uitgever. Al die verschillende stijlen en ideeën motiveren me om steeds op zoek te gaan naar nieuwe visuele uitdagingen. Het samenwerken met andere kunstenaars helpt me mezelf beter te begrijpen. Door te experimenteren kan ik doen wat ik het liefste doe: mooie drukken maken op ongewone materialen, en in dit proces een verhaal verweven.”

“Wat ik het liefste doe: mooie drukken maken op ongewone materialen, en in dit proces een verhaal verweven.”

Dennis en de vogel

Van 3 tot en met 28 maart slaat Dennis zijn tenten op in the Bries Space. Je kan hem daar elke woensdag, donderdag en vrijdag aan het werk zien. De expo is gedurende deze periode open van dinsdag t/m zondag, van 14u tot 18u. Ook open tijdens de Borger nocturne (26/03).

dennis-marien.tumblr.com
editionsvite.tumblr.com

www.thebriesspace.be

P.S. En dat Dennis ook goed van de tongriem gesneden is én bovendien zijn (strip)klassiekers kent, kunt u in onderstaand filmpje bekijken, n.a.v. de Comès-expo in museum BELvue (Brussel), zie https://stripgids.org/2021/02/19/expo-comes-over-schaduw-en-stilte-verlengd/