Grafixx EXT.: Off-Comics @ Museum Dr. Guislain

Je bent hier:  Home » Nieuws » Grafixx EXT.: Off-Comics @ Museum Dr. Guislain

Naar aanleiding van de tentoonstelling Off-Comics cureert Grafixx op zaterdag 23 maart een speciaal dagprogramma bij Museum Dr. Guislain in Gent! Kom luisteren naar de boekenclub met Martha Verschaffel, Gabri Molist en Kaylan Saro, schuif aan voor de workshop met Kim Troubleyn, of laat je verleiden tot een aankoop in het zine fest, met publicaties in eigen beheer van kunstenaars van over de hele wereld.

 

In Off-Comics komen woord en beeld samen in werk dat alle regels aan zijn laars lapt, met uitzonderlijk werk uit gerenommeerde musea zoals de Collection de l’Art Brut in Lausanne, maar ook uit internationale ateliers en privécollecties.

In Off-Comics komen woord en beeld samen in werk dat alle regels aan zijn laars lapt

Programma

Zine fest | 14:00 – 17:00
Een verse portie verrukkelijke small press wordt geserveerd op het zine fest. Boekenwurmen en beeldenjagers halen hun hart op bij een zorgvuldig gekozen selectie prentenboeken, strips en zines van internationale auteurs en spannende uitgeverijen.

Workshop | 14:00 – 17:00
Kim Troubleyn leert je etsen met huis-, tuin-, en keukenmateriaal.
Je kan doorlopend aanschuiven aan tafel en de mouwen opstropen!

Boekenclub | 15:00 – 16:00
In een live boekenclub openen Martha Verschaffel, Gabri Molist & Kaylan Saro samen met Obi Mundorff hun boekenkast, en daarmee ook een stukje van hun creatieve ziel. Ze vertellen er over eigen recente publicaties, onthullen hun dierbaarste inspiratiebronnen, en nemen favoriete uitgaven onder de loep.

Alle info over de expo Off-Comics vind je op onze website.
Abonnees van Stripgids krijgen gratis toegang.

(c) Gabri Molist